Absolwentka SGGW w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji ze specjalnością z zakresu żywienia człowieka i nauk konsumenckich. Posiada 10-letnie doświadczenie interdyscyplinarne, zwłaszcza w obszarze badania potrzeb pacjentów, planowania, nadzorowania i stosowania żywienia indywidualnego. Specjalizuje się w prawidłowym odżywianiu w specjalnych stanach organizmu osób dorosłych oraz dzieci w wieku przedszkolnym i szko...
Absolwentka SGGW w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji ze specjalnością z zakresu żywienia człowieka i nauk konsumenckich.
Posiada 10-letnie doświadczenie interdyscyplinarne, zwłaszcza w obszarze badania potrzeb pacjentów, planowania, nadzorowania i stosowania żywienia indywidualnego. Specjalizuje się w prawidłowym odżywianiu w specjalnych stanach organizmu osób dorosłych oraz dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym.
Przez wiele lat pracowała jako edukator żywieniowy i konsultant diabetologiczny. Prowadziła również szkolenia edukacyjne dla koncernów farmaceutycznych. Doświadczenie zdobywała jako konsultant indywidualny w gabinetach edukacyjnych w placówkach oświaty oraz promocji zdrowia. Prowadziła także szkolenia indywidualne i grupowe z zakresu odpowiedniej diety, dobranej do potrzeb pacjenta.